RO
Romana Engleza Maghiara

Despre noi

Viziune, misiune, valori OTP Leasing

Îți mulțumim pentru încrederea pe care ai investit-o în noi. În tot acest timp de când suntem prezenți în România am învățat să te cunoaștem și am adaptat continuu serviciile și produsele noastre cerințelor tale. Pentru toate aceste eforturi am primit încrederea ta, iar relația noastră cu tine s-a consolidat.

În decurs de noua ani am devenit un grup financiar puternic în România și am construit în jurul OTP Bank, instituții financiare de profil: OTP Asset Management România SAI, OTP Factoring România, OTP Consulting România și OTP Advisors România.

Astfel OTP Group îți poate oferi acum servicii de specialitate în acord cu cele mai importante valori pe care le respectăm și le recunoaștem: încredere, dinamism, inovație și responsabilitate.

Promitem să rămânem la fel de flexibili, direcți și transparenți față de tine pentru că OTP Group vrea să contribuie la succesul pe care îl meriți.

Avem încredere!

Acţionariat

Acționarii majoritari ai OTP Leasing România IFN SA sunt OTP Bank România și Merkantil Bank Ungaria (parte a Merkantil Ungaria).

De serviciile OTP Bank Group beneficiază aproape 12 milioane de clienți din nouă țări, prin 1.500 de unități operaționale, precum și prin canale electronice.

Merkantil Group este membru al OTP Group. Cu sediul central în Ungaria, OTP Bank Group își îndeplinește misiunea prin intermediul subsidiarelor sale din Muntenegru, Croația, Bulgaria, Rusia, Ucraina, Slovacia, Serbia și România, fiind unul dintre cele mai importante grupuri financiare din Europa Centrală și de Est.

Acţionar Procent
Merkantil Bank Ungaria 40,0077269353%
OTP Bank România SA 59,9922730647%

Conducerea

Consiliul de Administrație:

  • Krisztián Selmeczy — Preşedinte
  • Toni-Ioan Tătaru — Membru
  • Ioan-Dragoș Mirica — Membru
  • Marius-Nicolae Matei — Membru
  • Maria-Corina Moldoveanu — Membru

Comitetul Conducătorilor:

  • Toni-Ioan Tătaru — Preşedinte
  • Gábor Levente Répásy — Membru
  • Ivan-Mihai Brihac — Membru

Conducere executivă:

  • Toni-Ioan Tătaru — Director General

OTP Group

OTP Bank împreună cu companiile afiliate sunt cel mai important grup financiar din Ungaria.

În România, membrii OTP Group sunt:

OTP Bank România

OTP Bank România este subsidiară OTP Bank, cel mai mare grup independent din Europa centrală și de Est, și este un furnizor integrat și auto-finanțat de servicii financiare dedicate companiilor și persoanelor fizice.

OTP Consulting România

Oferă servicii pentru sprijinirea investițiilor străine în România, precum și consultanță pentru autoritățile locale și IMM-uri în accesarea fondurilor europene și implementarea proiectelor finanțate.

OTP Leasing România

A intrat pe piața de profil din România în luna august 2007. De atunci oferă produse de leasing auto, vehicule comerciale și echipamente.

OTP Asset Mangement România SAI

Este o societate de administrare a investițiilor, conform legii 297/2004 privind piața de capital, care va desfășura toate activitățile specifice unei societăți de administrare a investițiilor.

OTP Factoring

Te sprijină în rezolvarea problemelor tale financiare și are ca obiect de activitate administrarea portofoliilor de creanțe achiziționate de la diverse instituții financiar bancare și IFN-uri.

OTP Advisors România

Asigură servicii de vânzare directă a produselor de creditare OTP Bank. Echipa tânără și dinamică a OTP Advisors este în permanență pregătită să ofere soluții prompte și adaptate nevoilor tale.